Nätverksgrupper om intranät / digitala arbetsplatser:

IntraNätverk tillhandahåller både fysiska och virtuella nätverksgrupper. I dessa nätverksgrupper delas kunskap och erfarenheter med likasinnade och du får en unik möjlighet att ta del av andras intranät och digitala arbetsplatser. Vid enstaka tillfällen har våra nätverksträffar specifika teman med inbjudna experter. Klicka nedan på den nätverksgrupp som passar dig bäst och läs mer.

0

Svenska verksamheter

0

Antal medlemmar

0

Års erfarenhet av nätverksgrupper

0

Antal möten / år i resp. grupp

Vid varje nätverksträff så är en av medlemmarna värd för mötet. Vi får ta del av värdens intranät, vi diskuterar och vid enstaka tillfällen tar vi också in en expert utifrån om det finns intresse att fördjupa sig kring ett specifikt tema. Syftet med dessa möten är att inspireras, byta idéer och ha tillgång till ett nätverk som kan effektivisera/stödja ditt arbete med intranätet. Efter varje möte läggs alla presentationer, länkar och skärmdumpar upp i IntraNätverks medlemsforum, som sedan är tillgängligt för alla medlemmar i gruppen.

En nätverksträff kan självklart se lite olika ut men en typisk nätverksträff kan se ut som nedan:

09.00 Välkommen & introduktion
09.10 Presentationsrunda
– Presentation av deltagarna
– Vilka utmaningar står du inför?
09.30 Presentation av värdens intranät
10.30 Paus
10.45 Rundabordsdiskussion
12:00 Lunch och nätverkande
13:00 Tack för i dag

Som medlem får du en kalenderinbjudan till våra webinarer. Vi använder verktyget Zoom och i varje inbjudan finns en länk till det aktuella webinaret.

Våra webinarer kan vara allt från våra egna medlemmar som presenterar sitt intranät till att vi bjuder in en expert som presenterar något inom ett specifikt tema. Vi lyssnar mycket till våra medlemmar och försöker ha en bra mix på våra webinarer. Presentationerna kan vara både på svenska och engelska och dessa har våra medlemmar åtkomst till i vårt medlemsforum.

Vi har två olika typer av medlemskap – Premium och Online.

Som Premium-medlem får du:

Som Online-medlem får du:

Vi har två olika typer av medlemskap – Premium och Online.

Ett Premium-medlemskap kostar 13.900 kr / år.

Ett kommun-medlemskap kostar 4.990 kr / år.

Ett Online-medlemskap kostar 2.490 kr / år.

Du kan läsa mer om medlemskapen och jämföra dessa här

Medlemskapen faktureras årligen och har ingen bindningstid. Önskar du att avsluta ditt medlemskap återbetalas återstående kvartal.

Vi förstår att det är svårt att få en uppfattning om hur våra nätverksgrupper fungerar, och om det finns något värde för er som verksamhet. Därför finns självklart möjligheten att få prova på en nätverksträff kostnadsfritt!

Att kunna nätverka med likasinnade är ovärdeligt – oavsett arbete eller område. Du som medlem har tillgång till ett nätverk som ger dig en unik inblick i andras arbete, erfarenheter och utveckling med intranätet. Ett medlemskap ger både dig och din organisation ett mervärde i kompetensutveckling, idéer/feedback på egna aktuella utmaningar och mycket mer.

Köp ditt medlemskap här:

Kommande nätverksträffar

Nätverksträff Online – Sju tankar för intranätarbetet
  • 28/05/2024
  • 09:00 to 11:00
  • Microsoft Teams
Nätverksträff i Stockholmsgruppen – navigering med AI hos ASSA ABLOY
  • 30/05/2024
  • 09:00 to 13:00
  • Klarabergsviadukten 90, 111 64 Stockholm
Nätverksträff i M365-gruppen – Copilot hos Telia
  • 04/06/2024
  • 09:00 to 11:00
  • Microsoft Teams

Vill du prova på en nätverksträff?