farzad-nazifi-71686-unsplash

Nätverksgrupp Online

I denna virtuella nätverksgrupp tar du del av 6 st webinarer per år. Det kan vara presentationer av andra medlemmars intranät, specifika teman eller expertinlägg från både svenska och engelska föredragshållare.  Du har också tillgång till våra IntraNätverks medlemsforum där du bland annat kan diskutera, ta del av tidigare presentationer och mycket mer.

I denna nätverksgrupp ingår över 100 st medlemmar i dagsläget.

Kommande nätverksträff

Du som online-medlem får en inbjudan via Outlook till kommande inplanerade webinar. I inbjudan finns all information samt en länk som tar dig till webinaret. Vi använder idag Microsoft Teams för våra webinarer. Syftet med dessa webinarer är att enkelt kunna ta del av intressanta presentationer, inspireras, och effektivisera/stödja ditt arbete med intranätet. Efter varje webinar läggs alla presentationer upp i IntraNätverks medlemsforum, som sedan är tillgängligt för alla medlemmar i gruppen. 

Som medlem får du:

Personligt medlemskap

Medlemskapet är personligt för gruppens förtrolighet då våra medlemmar delar både kunskap, erfarenheter och material med varandra. Dock kan medlemskapet när som helst överlåtas till en kollega.

Våra konferenser

IntraTeam Event Copenhagen och IntraTeam Event Stockholm är våra två årliga konferenser om intranät och digitala arbetsplatser. Som Online-medlem erhåller du rabatterade priser till dessa.

Har du frågor?

Ring eller maila oss.

Pris

2.490 kr / år

Kollegarabatt

Vid köp av flera medlemskap erhålls en kollegerabatt på 50%. Dvs att medlemskap nr 2 kostar 1.245 kr.

Konsulter och leverantörer har ej åtkomst

Konsulter och leverantörer har inte möjlighet att ingå i våra nätverksgrupper. Undantag kan göras vid enstaka tillfällen då medlemmarna själva önskat det i form av exempelvis ett expertinlägg.

Vill du ta del av vårt nyhetsbrev?