farzad-nazifi-71686-unsplash

Webbinarier om intranät

I denna virtuella nätverksgrupp tar du del av 6 st webbinarier per år. Det kan vara presentationer av andra medlemmars intranät, specifika teman eller expertinlägg från både svenska och engelska föredragshållare.  Du har också tillgång till våra IntraNätverks medlemsforum där du bland annat kan diskutera, ta del av tidigare presentationer och mycket mer.

I denna nätverksgrupp ingår över 100 st medlemmar i dagsläget.

Kommande webbinarier

Du som webbinarie-medlem får en inbjudan via Outlook till kommande inplanerade webbinarie. I inbjudan finns all information samt en länk som tar dig till webbinariet. Vi använder idag Microsoft Teams för våra webinarer. Syftet med dessa webbinarer är att enkelt kunna ta del av intressanta presentationer, inspireras, och effektivisera/stödja ditt arbete med intranätet. Efter varje webbinarie läggs alla presentationer upp i IntraNätverks medlemsforum, som sedan är tillgängligt för alla medlemmar i gruppen.

Som medlem får du:

Personligt medlemskap

Medlemskapet är personligt för gruppens förtrolighet då våra medlemmar delar både kunskap, erfarenheter och material med varandra. Dock kan medlemskapet när som helst överlåtas till en kollega.

Våra konferenser

IntraTeam Event Copenhagen, IntraTeam Event Stockholm och IntraTeam Event Online är våra årliga konferenser om intranät och digitala arbetsplatser. Som Online-medlem ingår IntraTeam Online-eventen i ditt medlemskap och till våra fysiska konferenser erhåller du rabatterade priser.

Har du frågor?

Ring eller maila oss.

Pris

3.300 kr / år

Prova på ett webbinarie

Vi förstår att det är svårt att få en uppfattning om hur ett webbinarie går till och om det är något för just dig. Därför finns möjligheten att prova på ett webbinarie kostnadsfritt.

Konsulter och leverantörer har ej åtkomst

Konsulter och leverantörer har inte möjlighet att ingå i våra nätverksgrupper. Undantag kan göras vid enstaka tillfällen då medlemmarna själva önskat det i form av exempelvis ett expertinlägg.

Vill du ta del av vårt nyhetsbrev?