Intranätverk 2014: Stockholm, 13 november

Trevligt och lärorikt på årets sista Intranätverk

I går var det dags för årets sista Intranätverk, och konferensen blev precis så lärorik som vi hade hoppats på. Närmare 50 intranätentusiaster samlades på Fazer Restaurang & Konferens i Stockholm för att lyssna till 11 presentationer som berörde en rad spännande ämnen.

Kika på gårdagens program för korta summeringar av presentationerna. Vi på Intranätverk var särskilt nöjda med att vi kunde erbjuda en bra mix av talare med olika perspektiv. Av de 11 talarna på konferensen var 6 män och 5 kvinnor. Besökarna fick dessutom värdefull information och trevliga insikter från fem länder (England, Nederländerna, Norge, Finland samt Sverige). Utöver presentationerna bjöds det, i sedvanlig anda, på nätverkande i massor, och diskussionerna fortsatte hela dagen för att rundas av vid det avslutande minglet.

Vi vill tacka alla er som var med och bidrog till att göra konferensen lyckad och hoppas få se er åter inom en snar framtid. För er som dessvärre inte kunde medverka – eller för er som vill fräscha upp minnet från gårdagen – kommer vi sakteliga påbörja publicering av allt material från konferensen. Som vanligt sammanställs materialet i intranätartiklar, vilken vi hoppas få klart innan julledigheten.

Redan i detta nu finns presentationer av Anna Feltsen (Addtech)Karin Gustavsson (Scania), Pierre Du Rietz (WSA)Jessica Bodin (Riksdagsförvaltningen), Helene Dahlberg (NetRelations)Kevin Cody (Smallworlders)Samuel Driessen (Entopic), Wedge Black (Kilobox), Jostein Magnussen (Netlife) och Hanna P. Korhonen (North Patrol) tillgängliga på Slideshare. Tack och på återseende!

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

c0ab8da06a0e0b18d308c196f77261a5_____