intranät i Stockholm

Nätverksgrupp om intranät i Stockholm

I denna fysiska nätverksgrupp träffas våra medlemmar vid fyra tillfällen varje år för att dela kunskap och erfarenheter med varandra. Du har också tillgång till våra webbinarier samt IntraNätverks medlemsforum där du bland annat kan diskutera, ta del av tidigare presentationer och mycket mer.

Några av våra medlemmar i denna grupp: Skanska, ICA, Swedish Match, Electrolux, Stockholm stad, Lantmännen, Pensionsmyndigheten m.fl

Kommande nätverksträffar

03/09/2024
Regeringskansliet, 103 33 Stockholm
loading...
load more

Vid varje nätverksträff så är en av medlemmarna värd för mötet. Vi får ta del av värdens intranät, vi diskuterar och vid enstaka tillfällen tar vi också in en talare utifrån om det finns intresse att  fördjupa sig kring ett specifikt tema. Syftet med dessa möten är att inspireras, byta idéer och ha tillgång till ett nätverk som kan effektivisera/stödja ditt arbete med intranätet. Efter varje möte läggs alla presentationer, länkar och skärmdumpar upp i IntraNätverks medlemsforum, som sedan är tillgängligt för alla medlemmar i gruppen.

09.00 Välkommen & introduktion
09.10 Presentationsrunda
– Presentation av deltagarna
– Vilka utmaningar står du inför?
09.30 Presentation av värdens intranät
10.30 Paus
10.45 Rundabordsdiskussion
12:00 Lunch och nätverkande
13:00 Tack för i dag

Som medlem får du:

Kommande webbinarier

Kommande evenemang

Personligt medlemskap

Medlemskapet är personligt men kan när som helst överlåtas till en kollega, och om du får förhinder vid ett tillfälle går det naturligtvis bra att skicka en ersättare. Känner du att en specifik nätverksträff är av stort intresse för din organisation kan du förstås, vid enstaka tillfällen, ta med en kollega.

Våra konferenser

IntraTeam Event Copenhagen, IntraTeam Event Stockholm och IntraTeam Event Online är våra årliga konferenser om intranät och digitala arbetsplatser. Som Premium-medlem ingår även dessa i ditt medlemskap.

Har du frågor?

Ring eller maila oss.

Pris

14.900 kr / år

Prova på en nätverksträff

Vi förstår att det är svårt att få en uppfattning om hur en nätverksträff går till och om det är något för just dig. Därför finns möjligheten att prova på en nätverksträff kostnadsfritt.

Konsulter och leverantörer har ej åtkomst

Konsulter och leverantörer har inte möjlighet att ingå i våra nätverksgrupper. Undantag kan göras vid enstaka tillfällen då medlemmarna själva önskat det i form av exempelvis ett expertinlägg.

Vill du ta del av vårt nyhetsbrev?