intranät för kommuner

Nätverksgrupp om intranät för kommuner

Denna nätverksgrupp för kommuner äger rum online, till skillnad från våra allmänna fysiska nätverksgrupper. Här “träffas” våra medlemmar vid fyra tillfällen per år för att dela kunskap och erfarenheter med varandra. Som medlem har du har också tillgång till våra webbinarer, våra konferenser online samt IntraNätverks medlemsforum där du bland annat kan diskutera, ta del av tidigare presentationer och mycket mer.

Några av våra medlemmar i denna grupp: Stockholm stad, Malmö stad, Göteborgs stad, Sundsvalls kommun, Lunds kommun, Karlskrona kommun m.fl

Kommande nätverksträffar

Vid varje nätverksträff så är en av medlemmarna värd för mötet. Vi får ta del av värdens intranät, vi diskuterar och vid enstaka tillfällen tar vi också in en talare utifrån om det finns intresse att  fördjupa sig kring ett specifikt tema. Syftet med dessa möten är att inspireras, byta idéer och ha tillgång till ett nätverk som kan effektivisera/stödja ditt arbete med intranätet. Efter varje möte läggs alla presentationer, länkar och skärmdumpar upp i IntraNätverks medlemsforum, som sedan är tillgängligt för alla medlemmar i gruppen.

09.00 Välkommen & introduktion
09.10 Presentationsrunda
– Presentation av deltagarna
– Vilka utmaningar står du inför?
09.30 Presentation av värdens intranät
10.30 Paus
10.45 Nätverkande
12:00 Tack för i dag

Som medlem får du:

  • 4 fysiska nätverksträffar per år
  • 6 webbinarer per år
  • Tillgång till IntraNätverks medlemsforum
  • 2 konferensdagar till IntraTeam Event Online

Kommande webbinarier

Personligt medlemskap

Medlemskapet är personligt men kan när som helst överlåtas till en kollega, och om du får förhinder vid ett tillfälle går det naturligtvis bra att skicka en ersättare. Känner du att en specifik nätverksträff är av stort intresse för din organisation kan du förstås, vid enstaka tillfällen, ta med en kollega.

Våra konferenser

IntraTeam Event Copenhagen, IntraTeam Event Stockholm och IntraTeam Event Online är våra årliga konferenser om intranät och digitala arbetsplatser. Som Online-medlem ingår IntraTeam Online-eventen i ditt medlemskap och till våra fysiska konferenser erhåller du rabatterade priser.

Har du frågor?

Ring eller maila oss.

Vill du ta del av vårt nyhetsbrev?