Canva - Person Using Macbook Pro resized

Nätverksgrupp online för kommuner

Denna nätverksgrupp för kommuner äger rum online, till skillnad från våra allmänna fysiska nätverksgrupper. Här “träffas” våra medlemmar vid fyra tillfällen per år för att dela kunskap och erfarenheter med varandra. Som medlem har du har också tillgång till våra webinarer, en konferensdag på någon av våra konferenser samt IntraNätverks medlemsforum där du bland annat kan diskutera, ta del av tidigare presentationer och mycket mer.

Några av våra medlemmar i denna grupp: Malmö stad, Göteborgs stad, Sundsvalls kommun, Lunds kommun, Karlskrona kommun, Ängelholms kommun m.fl

Kommande nätverksträff

Vid varje nätverksträff så är en av medlemmarna värd för mötet.  Vi får ta del av värdens intranät, vi diskuterar och vid enstaka tillfällen tar vi också in en expert utifrån om det finns intresse att fördjupa sig kring ett specifikt tema. Syftet med dessa möten är att inspireras, byta idéer och ha tillgång till ett nätverk som kan effektivisera/stödja ditt arbete med intranätet. Efter varje möte läggs alla presentationer, länkar och skärmdumpar upp i IntraNätverks medlemsforum, som sedan är tillgängligt för alla medlemmar i gruppen. 

09.00 Välkommen & introduktion
09.10 Presentationsrunda
– Presentation av deltagarna
– Vilka utmaningar står du inför?
09.30 Presentation av värdens intranät
10.30 Paus
10.45 Öppen diskussion / Tema
12:00 Tack för idag

Som medlem får du:

Personligt medlemskap

Medlemskapet är personligt men kan när som helst överlåtas till en kollega, och om du får förhinder vid ett tillfälle går det naturligtvis bra att skicka en ersättare. Känner du att en specifik nätverksträff är av stort intresse för din organisation kan du förstås, vid enstaka tillfällen, ta med en kollega.

Våra konferenser

IntraTeam Event Copenhagen och IntraTeam Event Stockholm är våra två årliga konferenser om intranät och digitala arbetsplatser. Som Premium-medlem har du två konferensdagar inkluderat i ditt medlemskap.

Har du frågor?

Ring eller maila oss.

Pris

4.990 kr / år

Kollegarabatt

Vid köp av flera medlemskap erhålls en kollegerabatt på 50%. Dvs att medlemskap nr 2 kostar 2.445 kr.

Konsulter och leverantörer har ej åtkomst

Konsulter och leverantörer har inte möjlighet att ingå i våra nätverksgrupper. Undantag kan göras vid enstaka tillfällen då medlemmarna själva önskat det i form av exempelvis ett expertinlägg.

Vill du ta del av vårt nyhetsbrev?